Jdi na obsah Jdi na menu
 


Climate-Shield nátěr na REZ a KOV

Climate-Shield Metal Primer

 

metal-primer-2.pngVysoce kvalitní antikorozní nátěr, na vodní bázi ze 100% akrylové pryskyřice, který vytváří na kovovém povrchu antikorozní povlak.

Primárně je využíván jako podkladový nátěr na rezavé povrchy nádrží, potrubí, vodních nádrží, sil, skladovacích nádob, kovových střech a nosníků, před aplikací nátěrů Climate-Shield® Roof Coat nebo Climate-Shield® Tank Shield.

Velmi dobrá přilnavost na ocel a železné povrchy. Nátěr se plně integruje s povrchem, na který je nanesen.

 

 

 

Climate-Shield Rust Converter

 

rust-converter-2.pngZabraňuje korozi a předchází další korozi kovových povrchů. Nátěr chrání povrch před narušením a vytváří odolnou ochrannou bariéru bez potřeby pískování, škrábání nebo broušení stávajícího povrchu.

Vysoce kvalitní nátěr proti korozi na vodní bázi.

Využíván zejména jako podkladový nátěr na zkorodované povrchy nádrží, potrubí, vodních nádrží, sil, skladovacích nádob, kovových střech a nosníků, před aplikací nátěrů ClimateShield® Roof Coat nebo Climate-Shield® Tank Shield.

!!!Neodstraňujte veškerou korozi!!! Nátěr Climate-Shield® Rust Converter působí nejlépe, pokud je nanesen na tenkou vrstvu zkorodovaného povrchu.  

 

 

 

Climate-Shield Tank Shield

 

tank-shield.pngVysoce efektivní, energeticky úsporný, flexibilní, netoxický nátěr na kov, který je šetrný k životnímu prostředí a vytváří jednolitou (souvislou) membránu, která zamezuje vzniku vlasových trhlin. Nátěr byl speciálně vyvinut tak aby ochraňoval, izoloval a snižoval vnější teplotu pláště nádrží, cisteren, potrubí, zásobníků, boilerů a dalších technologických skladovacích zařízení. Tento nátěr na vodní bázi je vytvořen z akrylového pryskyřicového systému, který je doplněn vakuovými borosilikátovými keramickými mikro vrstvami, které se chovají jako tepelně účinný plášť. Ohnivzdorný, omyvatelný.

Nátěr na kov vhodný pro zásobníky pohonných hmot a ropy, různé druhy potrubí (pro izolaci a snížení tepelných ztrát a povrchové teploty), cisteren na vodu, obilná sila a povrch většiny nádrží a zásobníků chemických látek. Tento nátěr je odolný vůči 26 různým silným chemikáliím, včetně 20% kyselině chlorovodíkové a 25% kyselině sírové.

 

Odrazivost - 89%, Vyzařování - 94%